|  | 
| 
 Polartec Delta test. Polartec Delta. Koszulki do testów sztuk 3 - rozmiary M,L,XL (kolory mogą być różne bo wzory szyłem z różnych kuponów). Będę mógł zaproponować taką akcję jak z merino bo materiał praktycznie już mam o ile koszty będą dla was akceptowalne. Szacunkowo ok 80 pln za krótki rękaw więc nie jest to produkt budżetowy. Technikalia: Gramatura: ok. 146 gsm Skład: poliester/tencel/spandex Marketingowy bełkot poniżej. Sam używam od ubiegłego roku więc po chłopsku z doświadczenia to zajeszybko schnie, od spodu struktura 3D co powoduje że nie przykleja się do ciała, efekt chłodzący faktyczny a nie iluzoryczny, prałem z milion razy bez utraty jakości, koloru i elastyczności, nie śmierdzi. Żadne te termoaktywne bzdety w mojej ocenie nawet koło tego nie leżały. Kto chętny na testy to proszę pisać w wątku z podaniem rozmiaru. | 
| 
 XL jestem chętny. Jak będziesz już planował produkcje to koniecznie pomyśl o kalesonach, moje stare termy z lidla wyglądają jak rajtki dziwki po imprezie u biskupa... | 
| 
 I ja: L męska | 
| 
 L również przetestuję | 
| 
 Siwy pierwszy na L więc została jedna M. | 
| 
 M-ka dla mnie jeśli można;-) | 
| 
 Ja też M :). | 
| 
 Ależ problem z czytaniem w narodzie :p Emek napisał, że są trzy sztuki, a tu zamówienia na kontener zaraz się posypią ;) | 
| 
 To ja wezmę XL Przepraszam,Mada pierwszy | 
| 
 Faktycznie Emek napisał... Ja mam jednak więcej postów i lepszy motocykl, więc mi się należy!!! :-) | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |