|  | 
| 
 Pytanie Garmin 64 Czy istnieje taka funkcjonalność w 64st (w 60csx jest) że np przy powiększeniu do 2km kierunek jazdy jest ku górze natomiast powyżej 2km północ jest ku górze. Wartość tego automatycznego przełączenia można w 60csx sobie indywidualnie ustawiać | 
| 
 Pewnie nie dotarłem,ale w moim jak raz ustawisz kierunek to tak jest cały czas póki nie zmienisz. | 
| 
 No właśnie też to zauważyłem. Ale ta opcja z auto przełączaniem jest w 60csx fajna | 
| 
 Grzebałem wielokrotnie w ustawieniach G64S ale takiej opcji nie wykryłem :( | 
| 
 Szkoda :( Kiedy np chcę się bardziej zorientować na mapie to zdecydowanie lepiej się działa jak północ jest ku górze | 
| 
 I powitania też chyba nie można ustawić :( I szybkość wgrywania gorsza... I w ogóle ;) | 
| 
 Mam jeszcze pytanie odnośnie ilości śladów i punktów śladu, który mogę wgrać poprzez np. Mapsource. W mojej 60csx w danych technicznych jest napisane: Wykres śladu: 10 000 punktów - 20 zapisanych tras co w praktyce oznacza, że max ilość punktów dla wgrywanego śladu to 500punktów, a max ilość śladów to 20. W danych od 64st jest napisane: Wykres śladu:10 000 punktów - 200 zapisanych tras Czy ktoś wie jak to jest w praktyce? | 
| 
 Podłącze się pod temat. Mam 64s z bluetoothem. Iphone i podobne jabłka nie widzą, jedyne windows w kompie widzi ale nie paruje. Jest gdzieś jakiś myk? | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 A co daje ten blutut? Widzisz trasę na telefonie? | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |