|  | 
| 
 Hiszpan11 - niestety zmarł Przeklejam info od Herniego z  forum TCP - niestety Z przykrością informuję, że w dniu 14 października 2020 roku, po długiej walce z chorobą, zmarł użytkownik forum ''Hiszpan11'' - Hiszpan znany był z produkcji genialnych kufrów i innych akcesorii motocyklowych. | 
| 
 o f... niech ten 2020 się już skończy... wyrazy współczucia dla najbliższych. człowiek instytucja. dobranoc chłopie... | 
| 
 Przykre...['] | 
| 
 Nie znamy dnia ani godziny (i) | 
| 
 :-( miałem okazję poznać osobiście... Rip. | 
| 
 Strasznie przykro...wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół...[*] http://africatwin.com.pl/member.php?u=1118 | 
| 
 Nie wierzę !  Kondolencje  dla rodziny i przyjaciół  . Słów  brak , nie wiem co  napisać  ... dziękuję Tobie kolego za  pomoc , a piwko ... przy okazji[*]. | 
| 
 Niech spoczywa w pokoju. Łącze się w żałobie i smutku z bliskimi[*] | 
| 
 Dobry chłop, wielka szkoda[*] | 
| 
 Kondolencje. | 
| 
 Kurwa nie wierzę...Hiszpan - do zobaczenia! | 
| 
 Hiszpan , przecież mieliśmy jeszcze pogadać na tema przeszczepu zawieszenia z XR do trampka.... | 
| 
 Ten rok jest parszywy :( Kondolencje dla Rodziny Ech... Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Przykra wiadomość. Miałem przyjemność poznać Hiszpana i spędzić z nim dzień w jego warsztacie w Żyrakowie bodajże. Fajny konkretny chłop. Smutna wiadomość.... wiedziałem, że choruje, że został stomikiem.... ale kurde..... śmierć to jednak ostateczność  :( Miłej podróży Hiszpan...... | 
| 
 Kondolencje | 
| 
 Jednego dobrego człowieka mniej, kondolencje... | 
| 
 [*] Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka | 
| 
 [*] kondolencje dla rodziny | 
| 
 Kondolencje. | 
| 
 Kondolencje.. | 
| 
 [*]  ..... | 
| 
 Chodziliśmy razem do podstawówki... szok![*] | 
| 
 Przykro. Kondolencje. | 
| 
 w mojej afryce żyje nowym życiem parę części i akcesoriów otrzymanych w potrzebie od różnych forumowych kolegów. To element naszej integracji. Bardziej niż na co dzień doceniany w takich smutnych chwilach.  Kratka na lampie i podwyższenie kierownicy będzie mi o Tobie przypominało. Żyj w pokoju wiecznym Michał! | 
| 
 Parę rzeczy mam w Afryce od Niego. Smutno. | 
| 
 Kondolencje. | 
| 
 Miałem okazję poznać Hiszpana, kupowałem od niego RD03. Porządny chłop. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. | 
| 
 Zła wiadomosc kurna... Najszczersze kondolencje :( | 
| 
 Nie osobiście ale z internetów znam... Sporo lat się przewijała ta ksywa. Smutna wiadomość. | 
| 
 Parę miesięcy temu będąc u Tolka dzwoniłem do Hiszpana i rozmawialiśmy o wykonaniu kilku rzeczy do Afryki przez Niego, mówił że musi iść na trochę do szpitala,ale jak tylko wyjdzie to się odezwie.Bardzo smutna wiadomość, kondolencje dla rodziny. | 
| 
 szok!!![*] | 
| 
 R. I. P. | 
| 
 Dawno mnie tu nie było i taka wiadomość...  Spoczywaj w Pokoju Kolego. Kondolencje dla bilskich. [i] | 
| 
 Brak słów. KONDOLENCJE DLA RODZINY | 
| 
 Kondolencje [*] | 
| 
 Kolejna tragedia, a już miałem nadzieję, że 2020 jakoś przejdzie bez strat w naszych szeregach... Spoczywaj w pokoju...[*][*][*] | 
| 
 Lewa w górę w stronę nieba[*] | 
| 
 Spoczywaj w pokoju[*] | 
| 
 Spoczywaj w pokoju. | 
| 
 Kondolencje[*] | 
| 
 Ten rok jest koszmarny - a w tym momencie w naszym kraju służba zdrowia praktycznie nie istnieje... Kondolencje i wyrazy współczucia[*] | 
| 
 Kolejny dobry czlowiek. Kondolencje... | 
| 
 Dobrej drogi[*] | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Kondolencje[*][*][*]. | 
| 
 Kondolencje[*] | 
|