![]() |
Niezaduży plecak na moto
1 Załącznik(ów)
Poszukuje niedużego plecaka na moto tak aby np schować małego drona ( neo2), akcesoria power bank , wodę do picia jakieś gadżety, może zapasową bluzę.
Cos niedrogiego - bo straszny niszczyciel jestem Wpadł mi w oko np Mil-Tec Plecak Taktyczny Wojskowy 20L Jakieś opnie - porady ?? |
mam polecanego tu na forum Gregory 18l
Używam na rower, w góry i moto. W tym roku przejechał ze mną Karakoum:D Polecam. Nie za duży, dobra jakość i można znaleźć w necie za rozsądne pieniądze |
Mam tego milteca ale używam do innych celów niż moto. Jeśli chodzi o jakość to mogę tylko plecić, jest solidny, dobrze wykonany i potrafi dźwignąć na prawdę dużo. Tak jak Marcin poleciłbym Gregory Arrio 18, ma ten genialny stelaż co zapewnia świetną wentylację. Wykonanie również top.
|
Ten MilTec dużo wytrzyma i cena niewielka.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Też polecę gregorego 19.
Należy wiedzieć, że jest wąski, do prania trzeba wyciągać stelaż i wymaga to dużej wprawy. Bardzo przewiewny od strony pleców. |
Na rower i moto uzywam aktualenie Gregory Salvo 16 Hydro, genialnie sie sprawdza , nie mialem nigdy lepszego. Mysle ze Osprey Synhro byl by bardzo zblizony.
|
a mój typ od paru dobrych lat to plecaki składane - staram się nie jeździć z plecakiem ale jeśli go potrzebuję to wyciągam i mam.
karrimor jakiś i w ub roku dokupiłem większy w decathlonie. NIC nie ważą i są wygodne. Jak trzeba to skompresować do ten mniejszy dosłownie mieści się w dwóch garściach. Obydwa mają kieszenie i wieszaki na torbiel z płynem. Jako opcja i to TANIA opcja. to coś z militariów jest w ch.. ciężkie samo w sobie. jak dla mnie taki ruski rupsak, tyle tylko, że wytrzymały, można do niego troczyć i wygląda 'Rambo' :D |
I ja polecę Gregory 18. Nawet dziś z nim przyjechałem rowerkiem do pracy.
jest wygodniejszy i pakowniejszy niż plecak THULE który też mam. |
Tylko jaki model bo pare 18 jest :D
Mam pare plecakow Gregory, Osprey oraz jeden Duter i kazdy ma swoje plusy ale jesli ustalac jakosc cena to sa ulozone wedle mojej prywatnej oceny . |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |