|  | 
| 
 [P, K] Torba na dętki i łyżki na miękko 1 Załącznik(ów) Szukam takiego czegoś jak na zdjęciu, ma się tam zmieścić 2x dętka + kompresorek + łyżki, zamocowanie w T7 podobne.  Ktoś coś? | 
| 
 Bez kopresorka a z rowerowa pompeczką mieszczę się w Nenowym 1 ltr worku. Kwestia mocowania | 
| 
 Ja kupiłem "Torbę na wyposażenie" LWP. Do torby włożyłem 5L kanister z Auchan. W kanistrze obciąłem górę i powierciłem żeby wody nie zbierał Torba trytkami do stelaża po wewnętrznej... i po przeciwnej tłumika. Mam tam narzędzia, łyżki, łańcuch i kłódkę. | 
| 
 Cytat: 
 A możesz wstawić jakieś fotki? | 
| 
 Widać to? | 
| 
 Nie :( | 
| 
 1 Załącznik(ów) | 
| 
 A nie trzeba tego po każdej mokrej razie odpinać, rozkładać suszyć? Widziałem ongiś zawartość podobnego patentu nie otwieranego od pol roku. Bryła rdzy i błota. Wiem, wiem, jak latać tylko przy pogodzie jest ok | 
| 
 Ja tego jakoś specjalnie nie  suszę. Jak się przestanie sprawdzać to wywalę na śmietnik. Narzędzia są zawinięte w folię i nie zardzewieją... i oby się nigdy nie przydały. Po deszczu karcher i tyle. | 
| 
 Kurde - mam takie same na Afryce.  Do tego Młody założył wczoraj taką u siebie. Ale numer z kanistrem jest dobry. Musimy przetestować. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:38. |