|  | 
| 
 Missyou Z wielkim żalem i smutkiem informuje ze  01.06.2015 podczas 3 etapu odcinka specjalnego rajdu DAKAR zginał nasz kolega Michał Hernik na forum znany jako Missyou Zginał spełniając swoje marzenia | 
| 
 Tragedia. | 
| 
 Może nie wszyscy kojarzą Michała z forum , ale jego filmy były wielokrotnie tu wklejane.  Był dobrym Czarnuchem , o wszystkich się zawsze martwił na wyjazdach.. . Był wielkim entuzjastą Królowej... | 
| 
 Kurde ...już się zaczęło ...smutne, Michał i moja żona noszą te same nazwisko :(. Panie pozwól mu na górze polatać. | 
| 
 O Boże!! Nie wiedziałem, że to nasz stary forumowicz. Podobnie jak Izi i inni miał piękną śmierć. Odszedł w momencie spełniania swoich marzeń. Spoczywaj w pokoju. | 
| 
 Wasil, byli u Ciebie na zlocie podlaskim.Wtedy co był tor crossowy do dyspozycji. Michał z Pawłem przyjechali z dwoma WR-kami na lawecie. | 
| 
 Tragiczne, ale chyba nieliczni, którzy giną z uśmiechem na twarzy, to ci, którzy robią to, co kochają. ps. Puszek, nie wiem, z kiedy pochodzi ten drugi filmik, ale chyba najlepiej to oddaje. | 
| 
 o rany... :( | 
| 
 Żal i smutek. Przesyłam wyrazy współczucia dla rodziny. | 
| 
 Mój Boże, właśnie zauważyłem wiadomość na onecie..spoczywaj w pokoju.. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |