Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Husqvarna 701 (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=184)
-   -   Przeglądy i serwisy w PL jak, co, za ile (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29262)

Baza 21.06.2026 13:05

Moderatorzy, administratorzy…!!!
Ciężko zająć jedną lub drugą stronę, w każdym temacie te same osoby.
Jestem za wolnością słowa, żadnemu racji nie przyznaje bo to ewidentnie ma głębsze dno.
Ale czy np. z waszego poziomu nie możecie włączyć tym dostojnym dżentelmenom automatyczne ignorowanie wypowiedzi swoich na wzajem? Nie ma czytania, nie ma zaczepiania, nie ma dymu. I wszyscy zainteresowani przy okazji będą spokojniejsi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pałeł 21.06.2026 13:33

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał Baza (Post 910819)
Moderatorzy, administratorzy…!!!
Ciężko zająć jedną lub drugą stronę, w każdym temacie te same osoby.
Jestem za wolnością słowa, żadnemu racji nie przyznaje bo to ewidentnie ma głębsze dno.
Ale czy np. z waszego poziomu nie możecie włączyć tym dostojnym dżentelmenom automatyczne ignorowanie wypowiedzi swoich na wzajem? Nie ma czytania, nie ma zaczepiania, nie ma dymu. I wszyscy zainteresowani przy okazji będą spokojniejsi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

na przykładzie twojego profilu guzik co prawda powinien sie nazywać "nie karmić trolla" wchodzisz w profil i banujesz sobie takiego prywatnie

lekcja dla każdego klikasz w
nik który chcesz sobie zablokowac i potem według wskazówek >>>>
> zobacz publiczny profil
> tam obok wyślij priw jest
> listy użytkownika
> 4 opcja z listy
> dodaj do ignorowanych
> kolejne okno dialogowe potwierdzasz ze jesteś pewien i juz

chomik 21.06.2026 13:43

Każda forma chamstwa, obrażania innych, trollowania, będzie zgodnie z zasadami rozpatrywana w tej kolejności: prośba, ostrzeżenie, ban czasowy, ban permanentny.

Nie ważne, kto był pierwszy i jaka to jest odpowiedź, na jakie i kogo zachowanie.

Nie ważne, kto jest kim, każdemu należy się szacunek.

Ci co tego nie rozumieją i używają epitetów, chamskich wycieczek osobistych po prostu łamią regulamin, będą traktowani jak wyżej.

Ostrzeżenia dla Matjasa, Arbo, Melona.

Danny 21.06.2026 13:46

Przeglądy i serwisy w PL jak, co, za ile

I have a dream że nasza społeczność pokaże im co o nich sądzi nie wypowiadając się w wątku p.t. #gdziejestDubel. Niech mają swoją kloaczną wizytówkę.

arbo 21.06.2026 14:25

A dla mnie za co, przepraszam? Gdzie kogoś obraziłem? Bo zwróciłem uwagę, że Matjas się przywala do moich membran? Chomik, żebym nie stracił do Ciebie szacunku.
A co do Dubela, to wpadł, przygryzł się do mnie i znów uciekł. Tego też nie widzisz? Jego zachowanie Ci już zgłaszałem kilkakrotnie tutaj, mówiłeś, że pogadasz z nim. Nie pomaga.

JaTomek 21.06.2026 14:43

Cytat:

Napisał chomik (Post 910827)
Każda forma chamstwa, obrażania innych, trollowania, będzie zgodnie z zasadami rozpatrywana w tej kolejności: prośba, ostrzeżenie, ban czasowy, ban permanentny.

Nie ważne, kto był pierwszy i jaka to jest odpowiedź, na jakie i kogo zachowanie.

Nie ważne, kto jest kim, każdemu należy się szacunek.

Ci co tego nie rozumieją i używają epitetów, chamskich wycieczek osobistych po prostu łamią regulamin, będą traktowani jak wyżej.

Ostrzeżenia dla Matjasa, Arbo, Melona.

Ktoś sumuje te ostrzeżenia? Może zapisują się automatycznie?

chomik 21.06.2026 15:24

Cytat:

Napisał JaTomek (Post 910837)
Ktoś sumuje te ostrzeżenia? Może zapisują się automatycznie?

Nie martw się, daję radę to nie jest skala tysięcy, jeszcze mi palców nie zabrakło :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04.