![]() |
Moderatorzy, administratorzy…!!!
Ciężko zająć jedną lub drugą stronę, w każdym temacie te same osoby. Jestem za wolnością słowa, żadnemu racji nie przyznaje bo to ewidentnie ma głębsze dno. Ale czy np. z waszego poziomu nie możecie włączyć tym dostojnym dżentelmenom automatyczne ignorowanie wypowiedzi swoich na wzajem? Nie ma czytania, nie ma zaczepiania, nie ma dymu. I wszyscy zainteresowani przy okazji będą spokojniejsi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
lekcja dla każdego klikasz w nik który chcesz sobie zablokowac i potem według wskazówek >>>> > zobacz publiczny profil > tam obok wyślij priw jest > listy użytkownika > 4 opcja z listy > dodaj do ignorowanych > kolejne okno dialogowe potwierdzasz ze jesteś pewien i juz |
Każda forma chamstwa, obrażania innych, trollowania, będzie zgodnie z zasadami rozpatrywana w tej kolejności: prośba, ostrzeżenie, ban czasowy, ban permanentny.
Nie ważne, kto był pierwszy i jaka to jest odpowiedź, na jakie i kogo zachowanie. Nie ważne, kto jest kim, każdemu należy się szacunek. Ci co tego nie rozumieją i używają epitetów, chamskich wycieczek osobistych po prostu łamią regulamin, będą traktowani jak wyżej. Ostrzeżenia dla Matjasa, Arbo, Melona. |
Przeglądy i serwisy w PL jak, co, za ile
I have a dream że nasza społeczność pokaże im co o nich sądzi nie wypowiadając się w wątku p.t. #gdziejestDubel. Niech mają swoją kloaczną wizytówkę.
|
A dla mnie za co, przepraszam? Gdzie kogoś obraziłem? Bo zwróciłem uwagę, że Matjas się przywala do moich membran? Chomik, żebym nie stracił do Ciebie szacunku.
A co do Dubela, to wpadł, przygryzł się do mnie i znów uciekł. Tego też nie widzisz? Jego zachowanie Ci już zgłaszałem kilkakrotnie tutaj, mówiłeś, że pogadasz z nim. Nie pomaga. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |