![]() |
Ja też walczylem do konca ale poległem. Koszulkę przejmie dla mnie Ramires. Jeżeli godnym naklejki to też poproszę.
Wojtek, jakby się na koniec nie zgadzało w skarbonce za pole to za nocleg przeleję. Bawcie się dobrze. |
Czarnuchy! Życzę wam zajebistego spotkania, rozmow do nocy, zajebistych trunków i bezpiecznej drogi!. Wyślijcie parę fotek tym , co chcieli a nie dali rady. :beer2:
|
Leje od wczorajszego popołudnia ale i tak się cieszę trasą, obcowaniem z przyrodą, Babcią i spotkaniem z Wami jak dziecko. Do zobaczenia za kilka godzin. Salute!
|
Cytat:
|
Jestem na miejscu od wieczora. Cało noc lało, teraz przestało o 6. Do Zobaczenia
|
Biała dała wycisk, więc teraz nie może być gorzej.
Do zobaczenia na miejscu :) |
Ech załuje że nie będe, ale już słysze rubaszny śmiech onanizatorów jak bedziecie sie taplać w błotku z babciami :drif:
nie zapomnijcie o fotkach do kalendarza |
Czekałem od zeszłego roku i szlag trafił. Proszę tylko o info na temat koszulki.
|
z racji tego, że jadę puszką (znowu kur...) to mogę coś tam wziąć dla kogoś, Bałtrok już sobie wykupił miejsce bagażowe na koszulkę więc jakby co nie widzę kłopotu zgarnąć kilka rzeczy.
|
Cytat:
|
Boli mnie ząb.
|
Wyszło słońce
|
Jechać, nie jechać,...eeee może jechać, ale czy na pewno...., może jednak pojechać....czy ja wiem....noooo doooobra jednak chyba jechać......taaa ale będzie może padać bo w tv tak gadali.....no ale tv kłamie najczęściej.....dobra to jednak jechać bo nie będzie padać.... :)
Często to kwestia wewnętrznego mówienia sobie że się chce albo odwrotnie że się nie chce....a wtedy się mówi no próbowałem chcieć ale niechcenie zaważyło. Ale co tam niech każdy sam się z tym zmierzy. Czasem warto pojechać by potem nie żałować że się nie pojechało. Wystarczy gdybań :) |
Panie Stopa, zarządź Pan proszę jakąś konkret sesję zdjęciową, żeby powstała ładna fotka do przyszłorocznego kalendarza na maj, będzie nowa tradycja, zdjęcie w maju ze zlotu XRV - gorąca prośba od ekipy kalendarzowej ;-)
|
Jechać --jest słońce
Kilka zdjęć jest na Afrykańskim ŁOT-SAPIE. Panie LOLEXIE obiecuję że spróbuję (ale wiesz jak jest) TU też czasoprzestrzeń ginie ciał |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Tego Pana deszcz nie wystraszył :at:
|
Człowiek wysokich napięć.
Pozdrawiam z ZMY. |
A co tam u ELYTY bo coś cicho się zrobiło, może śpią już ? :D
|
Chyba Ty Melon, tu sie wódkę pije a nie śpi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...61ab40e52c.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
Droga na Ostroleke
|
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e7b75c905c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...97ade85cc0.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
:Thumbs_Up::)
|
2 Załącznik(ów)
Integracja trwa
|
Faktycznie ten dywan przypomina walkę o swobodę :D
|
Dojechaliśmy wieczorem bezpiecznie. Dziękuję za bardzo wartościowe spotkanie. Teren, szutry, organizacja na najwyższym poziomie.
|
Majo, jak ekipa z Podlasia robi imprezę to trudno aby było inaczej
My z Marcinem jeszcze w trasie, ale mamy 130km do domu. Dziękujemy pięknie organizatorom oraz całej ekipie za czas, wyborne towarzystwo i świetnie wybraną miejscówkę Ogórek ogórek ogórek ;) |
I ani jednej gołej dupy?
Ile wy macie lat? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciechanów dojechał . Dzięki Wszystkim za super spotkanie. do następnego
|
Ja już od godziny w domu, Plaki i Chomik też powinni być na miejscu. Dziękuję organizatorom, współtworzącym spotkanie Wam koledzy za miłe spędzony czas. Do następnego..
|
Plaku mam dwa następne zamówienia na "suszonego karpia bałtyckiego"
|
5 Załącznik(ów)
Drugi zlot xrv
|
PROSZĘ o przekręcenie obrazków, ja NIE UMIEM
WYSYŁAM NASTĘPNE |
6 Załącznik(ów)
nstępne
|
następne
|
5 Załącznik(ów)
xxxxx
|
5 Załącznik(ów)
xxxxx
|
5 Załącznik(ów)
dlaczego są bokiem????
|
3 Załącznik(ów)
xxxxx
|
6 Załącznik(ów)
xxxxx
|
Więcej nie mam.
DZIĘKI ZA SPOTKANIE PROSZĘ O OBRÓT. W telefonie mam ok ,a tu SRAK ciał |
W domu. Z przygodami :) Dzięki Wszystkim z spotkanie.
"Ogórek, ogórek, ogórek...." :D |
|
|
|
Dzięki za ten czas wśród afrykańskich braci i sióstr. Było magicznie... piątek wymiatał, sobota jeszcze mnie brzuch boli od śmiania :)
|
Obrócone zdjęcia autorstwa Stopy
35 Załącznik(ów)
Obrócone zdjęcia Stopy-Uć :haha2:
Załącznik 142922 Załącznik 142923 Załącznik 142924 Załącznik 142925 Załącznik 142926 Załącznik 142927 Załącznik 142928 Załącznik 142929 Załącznik 142930 Załącznik 142931 Załącznik 142932 Załącznik 142933 Załącznik 142934 Załącznik 142935 Załącznik 142936 Załącznik 142937 Załącznik 142938 Załącznik 142939 Załącznik 142940 Załącznik 142941 Załącznik 142942 Załącznik 142943 Załącznik 142944 Załącznik 142945 Załącznik 142946 Załącznik 142947 Załącznik 142948 Załącznik 142949 Załącznik 142950 Załącznik 142951 Załącznik 142952 Załącznik 142953 Załącznik 142954 Załącznik 142955 Załącznik 142956 |
Dziękuję
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |