![]() |
Cytat:
A jednak nie ma zakazu w Krajobrazowym... Przepraszam. |
Wiem ale to akurat dla mnie nie jest przeszkodą. Gorzej, bo do tych miejsc biwakowych trzeba się z buta wybrać.
Poza tym na całym wybrzeżu (plaże z terenem przyległym), poza miejscami wyznaczonymi - biwakować nie można. Dlatego piszę o biwakowaniu na dziko. Poza Helem są cztery znane miejscówki, z których wiara korzysta. Poza sezonem pies z kulawa noga się Tobą nie zainteresuje. Latem zresztą też. |
Cytat:
Jak sie czlowiek chwile pokreci,to idzie miejsce znalezc. Mozna w google wpisac "Magiczna Sosna" miejsca tyle ze mozna zlot zrobic :) |
Ostatnio tam widziałem kolesia co zajechał furą i biwakował ale to rzut kamieniem od drogi, mało kameralne i na biwak bym tego nie wybrał no ale jest dojazd na luzie. Inna sprawa czy nie znajdzie się zaraz "życzliwy" co podpierdoli na SM.
|
1 Załącznik(ów)
Po lewej stronie sosny mozna wjechac w szuwary nawet dziadkowozem i robi sie kameralnie.
Za blokami na Przybyszewskiego tez jest troche zielonego. Na jedna noc nie ma znowu co wybrzydzac :) |
Spoko dasz radę. Samemu na 1 noc to opcji w ciul tam.
|
:Thumbs_Up: Przybyszewskiego, ot właśnie od drugiej strony ROD... Głównie tam coś normal ziemi, bo nawieźli dla Ogródkowiczów... Miłego pobytu i odpoczynku życzę:)
|
Dzieki,ostatecznie i tak sie na kampingu rozbilem,zeby calego majdanu jednak codziennie nie targac.
Po 4 dniach wypadaloby sie chodz troche oplukac :) Jak ktos potrafi w zakrety (ja niestety nie) to droga na sam Hel bardzo fajna. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |