![]() |
Cytat:
Aktualnie wpłaciły osoby 1,5,6,18,21,32,33,35,38,39 |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli masz jakiś temat do omówienia proszę skontaktuj się z Bazą Motocyklowa Malesowizna |
1. ja, jaaa (dawid8210) pasza+ namiot, koszulka M
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL 40. MATEŁKO - namiot, wyżywienie, koszulka XL |
Aktualnie za obiady wpłaciły osoby kryjące się pod nr
1,5,6,13,18,21,31,32,33,35,38,39 |
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL 40. MATEŁKO - namiot, wyżywienie, koszulka XL 41.Ku-fel, pod dachem, jedzenie, koszulka XXL __________________ |
Aktualne wpłaty
1,5,6,9,10,13, 18, 21 22 29 31 32 33 35 38 39 41 Wpłaty za obiady na Bazie będą przyjmowane do niedzieli(18.05.2025) W poniedziałek przekazuje info do Bazy ile obiadów zamawiamy. Śniadania i noclegi płacimy na miejscu w dniu spotkania Zapisy na koszulki również do niedzieli (18.05.2025) |
2. Bałtrok - koszulka XL. w razie czego zgarnie ją dla mnie Ramires 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być i pod dachem i namiot jak wyjdzie , jedzonko też może być. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL 40. MATEŁKO - namiot, wyżywienie, koszulka XL 41.Ku-fel, pod dachem, jedzenie, koszulka XXL |
2. Bałtrok - koszulka XL. w razie czego zgarnie ją dla mnie Ramires 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być pod dachem , jedzonko też. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL 40. MATEŁKO - namiot, wyżywienie, koszulka XL 41.Ku-fel, pod dachem, jedzenie, koszulka XXL 42.Zesiu- namiot, obiady dla dwóch osób, koszulki M oraz XL. 43. pawcio_rd04, namiot, koszulka xl |
Witam. Można się dopisać na listę. Namiot, koszulka xl. Pozdrawiam Paweł
|
Cytat:
|
JUTRO jadę kupić koszulki.
DZIŚ WIECZOREM do 19 koniec koszulkowych zapisów. ciał |
Jak by można koszule to chętnie przygarnę rozmiar L :)
|
2. Bałtrok - koszulka XL. w razie czego zgarnie ją dla mnie Ramires 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być pod dachem , jedzonko też. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL 40. MATEŁKO - namiot, wyżywienie, koszulka XL 41.Ku-fel, pod dachem, jedzenie, koszulka XXL 42.Zesiu- namiot, obiady dla dwóch osób, koszulki M oraz XL. 43. pawcio_rd04, namiot, koszulka xl 44. Tomek67 namiot, jedzenie, koszulka L |
Przypominam że dziś ostatni dzień na wpłaty za obiady na Bazie.
Lista obiadowa na bazie zamknięta:umowa: |
44 pozycje spisałem,
13).--BEZ koszuli 27).--BEZ koszuli Melon--L do zobaczenia |
Aktualne wpłaty.(Czekamy jeszcze do 19.05 bo być może ktoś robił przelew w sobotę lub niedzielę)
1,5,6,9,10,12, 13, 18, 21 22 29 31 32 33 35 38 39 41 42 44 Wpłaty za obiady na Bazie będą przyjmowane do niedzieli(18.05.2025) W poniedziałek przekazuje info do Bazy ile obiadów zamawiamy. Śniadania i noclegi płacimy na miejscu w dniu spotkania |
2. Bałtrok - koszulka XL. w razie czego zgarnie ją dla mnie Ramires 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Kwintal, namiot, wyżywienie, koszulka XXXL 6. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 7. Adagiio, spanie w namiocie i wyżywienie, koszulka L . Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 8. Zbyszek_africa namiot, wyżywienie, koszulka XL 9. Walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 10. Kupek (budynek, full wyżywienie) koszulka XL 11. Jarczoq (budynek, full wyżywienie) koszulka L 12. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 13. Majo - namiot, wyżywienie, 14. Nowy - tylko koszulka XL 15. Fiecia - namiot, śniadanie, koszulka XL 16. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 17. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 18. Rakiet - namiot, śniadanie, obiad , XXL 19. Matjas - pod dachem, koszulka XL 20. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 21. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 22. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 23. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 24. Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie 25. Latynoski, namiot, koszulka XL bez jedzenia ( wstępnie nie jestem pewny czy będę wtedy w Polsce) 26. Jaro-Ino - pokój - wyżywienie - koszulka XXL. to musi się udać. Co może pójść nie tak 27. Dzieju ,może być pod dachem , jedzonko też. 28. Jarek, wymiot, żarcie, koszuli L 29. Greton, może być pod dachem z wyżerką koszulka xxl 30. Gawron, pod dachem, wyżywienie, koszulka 3XL - 2 sztuki. 31. Barthez - pełne wyżywienie i dwie koszulki L i XL 32. Złoty - wstępnie pod dachem, pełna micha, koszulka L-2 sztuki, M-1 sztuka 33. Ula - jak będzie padać, to pod dachem, jak nie, to namiot, śniadanie, koszulka damska M 34. Bankowy - namiot, pełna micha 35. Movistar - namiot, żarcie , koszulka XL 36. Bartłomiej - namiot, śniadania, koszulka L i XL 37. Wasilczuk - namiot, bez michy, koszulka XL 38. Balon - namiot, śniadanie, obiad , XXL 39. Konrad - namiot, wyżywienie, koszulka XXL 40. MATEŁKO - namiot, wyżywienie, koszulka XL 41.Ku-fel, pod dachem, jedzenie, koszulka XXL 42.Zesiu- namiot, obiady dla dwóch osób, koszulki M oraz XL. 43. pawcio_rd04, namiot, koszulka xl 44 Tomek67 namiot, jedzenie, koszulka L 45. Motomysz pod dachem, Stopa jak da radę jeszcze to xl przytulę. |
Można jeszcze się dopisać na piątek sobota i niedziela? Namiot, pasza i koszulka L.
|
:oldman:
:):Sarcastic::D |
:popcorn:
:blues: :umowa: :mur: |
Szanowny Panie MotoMyszu
Piszesz Pan: : Stopa jak dasz radę jeszcze......... ,to ja przytulę XL. więc powiadam CI MotoMyszu jak dam radę jeszcze---to sam przytulę :Sarcastic::Sarcastic::Sarcastic::) |
:Thumbs_Up::haha2:
|
Cytat:
|
Sprawy organizacyjne
Lista osób które zamówiły i opłaciły obiady na bazie 1 dawid 8210 2 obiady 5 Kwintal 2 obiady 6 Chomik 2 obiady 9 Walenty 2 obiady 10 Kupek 2 obiady 11 Jarczoq 2 obiady 12 ATomek 2obiady 13 Majo 2 obiady 18 Rakiet 1 obiad(sobota) 21 R2D2 2 obiady 22 Steve 69 1 obiad 26 Jaro-Ino(2 osoby) 4 obiady 29 Greton 2 obiady 31 Bartez 1 obiad 32 Złoty 2 obiady(2 śniadania) 33 Ula 1 obiad (piątek) (2 śniadania) 35 Movistar 2 obiady 38 Balon 1 obiad(sobota) 39 Witkacy 2 obiady 41 Kufel 2 obiady 42 Zesiu (2 osoby)4 obiady 44 Tomek 67 2 obiady Poproszę osoby kryjące się pod nr o info na który dzień wybrały obiad :D Jutro ewentualnie poproszę żone o sprawdzenie tytułu przelewu 18 Rakiet 22 Steve 31 Bartez 38 Balon |
Cześć,
Przepraszam, że tak w ostatniej chwili ale nie dam rady dojechać ( sprawy rodzinne). Gdyby dało radę to bym prosił o zostawienie dla mnie koszulki M- skontaktuje się z kim trzeba w celu jej przejęcia. dobrej zabawy !! |
18, 38 obiady sobota.
|
Stała od września bez paliwa, bo kranik ciekł, z odłączonym aku w nieogrzewanym garażu. Zmieniłem kranik, zalałem paliwem tym samym co spuściłem, odpaliła po 3 zakręceniach. Kocham tę babcię.... :at:
|
Miód na serce.
:oldman: |
Cytat:
|
Steve69
nie dosyć ,że od dawna chwalisz się jaką pozycję lubisz najbardziej to teraz jeszcze TO ciał |
1 Załącznik(ów)
Mały wyciek informacji:D
|
Byla czerwień, jest niebieski, to za rok biały? I mamy barwy Hrc :)
|
Ale w pytunie te plakietki! Już się jaram tym wyjazdem choć pogoda nie zapowiada się najlepiej na podróż ale co tam. Do zobaczenia!
|
Mogą być? ? ?
Bez dodatków tylko kreska-kwintesencja XRV To jest nalepka i otwieracz do piwa z magnesem na szafkę narzędziową. do zobaczenia. ciał |
Jedyny błąd wyłapałem - brak "numeru" edycji
|
Cytat:
Kolorystyka i liczba nie jest przypadkowa;) |
Bardzo mi się podoba. Już się spakowałem. Oczekuje piątku. Szerokości.
|
Elo, niestety z powodów "sprzętowych" odpadam..
pzdr:mur::bow: |
Cytat:
|
Zdjęć nie żałujcie co by się poślinić :)
|
Oj naiwny, naiwny----jak śpiewał Kaczmarek
-kto to zrobi-- |
Jak to kto Ramirez jedzie puszką z obiektywem na cały bagażnik co wągry widać na księżycu :D
|
Dziewczyny nie mazać mi się tu tylko pakować się i w ruszać powoli w drogę
Sprawy organizacyjne część ostatnia:D W dniu jutrzejszym pogoda w godzinach rannych ma być trochę niekorzystna na wschodniej ścianie kraju. Dlatego po przyjeździe będzie można ewentualnie wysuszyć ciuchy przy kominku wewnątrz budynku Bazy(ustaliliśmy przed chwilą z szefem:D ) Wieczorem będzie ognisko dlatego wskazane jest zabrać ze sobą kiełbasę. Trunki % procentowe dostępne na miejscu(piwo itp:D ) W sobotę będzie opcja na jazdę po okolicy. Baza udostępnia trasy w formacie gpx(proszę mnie poprawić jeżeli źle pisze:D) dlatego wskazane są urzadzenia z odpowiedziami aplikacjami które to obsłużą(np osmand) Trasy są w 100% legalne i mają różne stopnie trudności. Okoliczne tereny są mega dlatego warto je zobaczyć. Najważniejsze:umowa: Proszę się zaopatrzyć w gotówkę w drobniejszych nominałach. Pomoże to i usprawni uregulowanie opłat za pobyt:oldman: Pozdrawiam i do zobaczenia:blues::zdrufko::friday::at::at: Ps Majo możesz brać kije i dynamit jest dla Ciebie specjalna opcja:D |
Niestety nie przybędę, proszę o info ile i komu mam zapłacić za koszulkę itp.:(
|
1 Załącznik(ów)
Tom i Jerry już w drodze..
|
Kobyła objuczona. Start jutro 4.30 :at:
|
A gdzie dokładnie jest to miejsce? :D:haha2:
|
A dobra po zdjęciach znalazłem :D :p
Baza Turystyczna i Kemping Malesowizna MICHAŁ KAPUŚCIŃSKI, 19, 16-404 Malesowizna |
Ja odpadam niestety z prozaicznego powodu jakim jest powinowactwo do paracetamolu obecnie :/ przykro mi.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |