![]() |
Dzięki wielkie za treść i zdjęcia, miło taki wątek poczytać choć raz na jakiś czas :Thumbs_Up:
|
Zdjęcia petarda, wstęp petarda, opowieść niesie przez krainy. Pisz, czyta się :popcorn:
|
Sztos :) -Wielkie Dzięki - słowo pisane i zdjęcia ( zazdraszczam talentu :) )
ps: sprzętowo co targasz ze sobą ?? do zdjęć |
dawno nie było takiej relacji na forumie.
za słowa, fotografie , film. Dzięki |
Cytat:
Większość jak pisałem to GOPRO w wersji 12 i film też głównie z niego. Targam ze sobą bezlusterkowca Sony AIV z jednym obiektywem 24-105 f4 - bo już na drugi obiektyw ciężko o miejsce. ALe zdjęcia z niego to petarda za każdym razem. Mam też drona mavic mini 4 pro. No i statyw:P Wszystko mam w plecaku zwykle bo jakoś na motocyklu boje się że rozpadłoby się od drgań. |
Przyznam szczerze, że jadąc na urlop (bo wciąż MNE to tylko samochód) nie miałem samozaparcia aby się nastawiać na jakieś tam zdjęcia chociaż lustrzankę wziąłem.
Relacja naprawdę bardzo fajna. Sprawiłeś, że wspomnienie po urlopie się przeciągnęło jeszcze bardziej. W tym roku będąc w dniach 28.07-06.08 nie mieliśmy pożarów, ale tyle co wróciliśmy to najpierw od Herceg Novi a potem to już wszędzie szalało. Dziękuję i ja za taką relację :) |
Aj film jak mogłem przeoczyć. Superancko zmontowany i ujęcia z drona no musze jednak sporo się nauczyć jeszcze :)
|
Podpisuję się pod każdą "recenzją" Twojego opisu wyprawy! Kolejna dobra robota :Thumbs_Up:
Fajnie też, że jest ktoś, kto potrafi opisać to, co czuje pewnie większość z nas mrużąc oczy wpatrujące się w zachodzące słońce...i nie tylko o te momenty ze słońcem chodzi :at::at: |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |