|  | 
| 
 Dzięki Ciaho za opowieść | 
| 
 Dzięki że przeczytałeś:) Cieszę się że dobrze weszło | 
| 
 Dwa dobrze spędzone wieczory przy tej opowieści. Dzięki:) | 
| 
 Czytałem przez parę dni na raty. Bardzo dobra relacja i zdjęcia - do kalendarza by podeszły, tylko bez AT..więc puryści nie pozwolą. Podsumowanie gorzkie ale prawdziwe. Jedyna uwaga - opis na poziomie poza tym jednym, paskudnym słowem-kalką z angielskiego - "literalnie". Brzmi to wyjątkowo słabo;) Może "dosłownie"? Wybaczcie puryzm językowy:) Ogólnie bardzo miło było wybrać się z wami w tę podróż. | 
| 
 Cytat: 
 Pozdro | 
| 
 Film -tryptyk bałkański Cześć, pół roku mi na tym zeszło ale w końcu skleciłem film z tych trzech tygodni na bałkańskich bezdrożach... okropnie dużo tego było więc mi tryptyk wyszedł...  | 
| 
 1 Załącznik(ów) Relację przeczytałem z uśmiechem na mordzie. Ładnie napisana. Dzięki Ciaho. Najbardziej niesamowite, że tylu ludzi ma podobne zainteresowania, a nawet podobne emocje przed, w trakcie i po wyjeździe :D PS Bałkany są obłędne Załącznik 121094 | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Świetna opowieść, weszła za jednym razem jak dobra książka! Aż się chce znowu wrócić w tamte rejony! Będzie chwila, to obejrzę adaptacje filmową. Wielkie dzięki! | 
| 
 Udało się przeczytać, dzięki. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |