![]() |
Cytat:
|
15 letnie buty jakie by nie były /chyba ze skórzane, licowe, szyte po staremu/ to już higieniczny śmietnik IMO i nie ma co się borykać z naprawami i piszę to jako ktoś kto bardzo rzadko wyrzuca buty. Częściej raczej kończą z dziurami od spawania czy innych przygód w zaciszu jamy.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Zdjęcie z ostatniego wyjazdu po ktorym spód rozpadł się tzn wyplynął z boku buta.:) Jak najbardziej warto remontować :) Załącznik 153140 |
Ja w tym roku kupiłem RedWingi na które szykowałem się parę lat dosłownie. Te buty wyrzucą dopiero moje dzieci. Wydaje mi się że po prostu nie każde buty DA się naprawiać bez końca. Chyba ;)
|
Jakie redwings trekkingowe kupiłeś?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja swoje 3343 kupiłem, jak jeszcze były przymrozki w dzień. Sprawdziłem je na pogrzebie kuzynki. Wszyscy dreptali w miejscu a ja stałem, jak reprezentacyjna (btw. 3 razy mnie chcieli zwerbować).Sztywne i do miejskich sprawunków się nie nadają. Ale na niedzielę jak znalazł. Jeżdżę w nich na motorku. Czekam na deszcz jesienny bo dopiero wtedy je rozchodzę. To wiem z czasów zasadniczej służby. Ciekawie (przyjemnie) się zachowywały w lato. A z hiper doświadczeń ostatnich tygodni. Wyszedłem w croxach latarkę porównać. Zapomniałem, że owe nie lubią się z moimi bosymi stopami. Więc po jakimś kilometrze pomaszerowałem dalej boso po ścieżce rowerowej. ŁAŁ! Zrobiłem z 7 kilosów-tak mi było dobrze. Na drugi dzień tuż po deszczu powtórzyłem. Drugie ŁAŁ. Polecam każdemu. Jaki więc model Pan zakupił? I czy ma czy używa i jak się sprawują? |
Cytat:
Mam takie tradycyjne buty do biegówek wysokie za kostkę, chyba min do telemarku na nn75 kacze dzioby :) nigdy nie kupię innych już. Wibram i porządne szycie. Ponoć były to buty armii włoskiej. Mega zrobione. Moim zdaniem nie do zniszczenia. Chodzenie na bosaka daleko po trawie jest zajebiste to fakt. Czasami latem zdejmuje sandały i dreptam z psem tak właśnie. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |