![]() |
Jak będziesz na przełęczach czy też w mniejszych miasteczkach, miastach to nie musisz się specjalnie niczego obawiać. To problem dużych turystycznych miejscowości gdzie jest okazja do łatwego zarobku.
Może warto zmienić tytuł wątku? Jako że mam licencję na wątek to może coś na temat bezpieczeństwa w turystycznych miejscach |
Cytat:
Przywróć mój post #43 do tamtego wątku albo po prostu go usuń, bo nijak nie dotyczy bezpieczeństwa we Włoszech a był napisany w odpowiedzi na post Ponckiego który w tamtym wątku pozostał. |
Urwa Danny, weź się ogarnij. Nie lubisz chomika, to mu to napisz/spotkajcie się, a nie jakieś szczeniackie docinki...rąsia...
|
Widzę z nie tylko ja widzę co widzę.
Danny , wyjasnijcie to sami, bo takie szpilki osobiste to dziecinada. Jebnij prawda jak mężczyzna i albo ktoś ją wytrzyma albo nie. Rąsia.... pieniążki... miodek.... |
Cytat:
|
Chomik, robisz bardzo dobrą robotę dla Forum :Thumbs_Up:
Tylko nie daj się sprowokować. |
Cytat:
Ja takie postępowanie traktuję, jako świństwo. Typowo niemieckie świństwo. Podkładano mi takie coś w pracy. Bardzo często robiono to także mojej siostrze, która dorabiała w De na sprzątaniu. |
Cytat:
Fajnie się bawisz to nie będę polemizował ale jak się gdzieś spotkamy to chętnie pogadam z Tobą o tych klimatach. |
Zachód taki do dupy, a wschód zajebisty. I dlatego fassi od lat mieszkasz na tym chujowym zachodzie bo lubisz się umęczać?
|
Cytat:
Jeszcze raz: aktualnie ten post został przeniesiony pod post lukasza_vip na który nie jest odpowiedzią. Nie jest też postem odnoszącym się do tematu bezpieczeństwa we Włoszech. Zatem ponownie prośba: skoro nie ma sensu przenosić z powrotem bo relatywnie bez znaczenia, to czy możesz ten post po prostu usunąć? Normalnie, tak jakbyś go usuwał na prośbę każdego innego forumowicza, tylko usuń na moją. Dzięki! |
Różne przypadki mają miejsce wszędzie.
Czy to Germania czy Bałkany. Zło nie ma narodowości. Z Fassim co do jednego się zgodzę, że tam gdzie ludzie żyją w oddali od cywilizacji tam jest często normalniej. Bałkany znam głównie przez pryzmat Czarnogóry, ale też w różnych miejscach tam bywałem, w tym roku kolejny raz jadę. Miałem sytuację, że przez swoje roztargnienie zostawiłem plecak w barze. W środku sprzęt foto. Podleciał młody chłopak za mną dobre 50 metrów i mi go przyniósł. Podziękowałem, chciałem coś mu dać, jakąś kasę a ten z uśmiechem do mnie, że "Witamy w Czarnogórze". To było w Peraście. Druga sytuacja to wynajem samochodów - często są pootwierane z kluczykami w środku. Tak zawsze mówią nam, aby zdać samochód. Ma być czysty, zatankowany zgodnie ze stanem jaki zastałem - proszą o zdjęcia. Tylko jedna osoba podczas wydawania się pojawia bo pobiera resztę zapłaty za wynajem. W Kotorze byłem świadkiem jak turysta przywalił w samochód lokalesa - niby nie groźnie. Wyszło z samochodu tubylca 4 rosłych, myślałem, że będzie akcja a Ci szybko podlecieli, dopytywali się po angielsku czy im się nic nie stało. Zapytali, czy mają jak się dostać do siebie do hotelu... okazało się, że nie bardzo jak. Policja przyjechała, spisali - dwóch lokalesów zostało, przepakowali rzeczy od tych turystów i zabrali ich zapewne do hotelu. U nas też jest fajnie, ale staje się to rzadkością w miastach. |
Cytat:
Jeden z przykładów, dlaczego posty nie na temat powinny lądować w śmietniku. Będą z tego przynajmniej dwie korzyści. Mniej roboty z czytaniem i przenoszeniem dla moderacji oraz mniej wątków dla troli. |
Cytat:
Każdemu z ponad tysiąca naciśnięć przycisku "wyślij" na tym forum poświęciłem stosowną ilość uwagi. Pod wszystkimi podpisuję się każdą rąsią, tylko nie pod tym jednym po interwencji moderatorskiej. Poprosiłem tylko o skorygowanie tego. Przecież to dwa kliknięcia. Naprawdę musi to aż tak eskalować? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Będąc kiedyś moderatorem wiesz, że jak coś nie pasuje zawsze możesz napisać swój wniosek do moderacji/administracji. Ty jednak z uporem maniaka musisz każdą swoją frustrację wylewać publicznie. Koniec tematu wylewnych żali. Śmiecisz tylko w wątku i niczego do TEGO tematu wątku nie wnosisz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tryb rozkazujący jest wysoce nie na miejscu. Napisałem, że koniec tematu niezwiązanego z wątkiem a Ty dalej swoje. Tylko sugestia, ale weź moto i się wyszalej |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |