![]() |
Kumpel ma KOVE 480 rally. Ma i ABS (odłączony) i lampki i kanape od Zeta. Zawias (fakt dłubnięty) lepszy niż w XPLOR. Silnik ma ponoć resurs 2000 km.
|
Na grupie FB chłopak robił dojazdówkę w alpy... 1200km po autostradach ja raczej bym się nie pisał.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chodziło mi bardziej o możliwość przewożenia bagaży etc a nie wysokość. Choć koleś na filmie wygląda trochę jakby jeździł na kocie.
|
Ja wiem że Kove ,że KTM , że 701 itd ...
Koledzy A w związku z moimi pytaniami ? Pytam o silnik od starej Huski i tylko o to. Możemy o tym pogadać ? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć w miarę precyzyjnie na moje pytania ? Jaki przebieg to wytrzymuje ? Czy ma tendencje do brania oleju ? Jaka była / jest awaryjność ? Co się psuje ? Jaką ten silnik ma/miał opinię ? Czy skrzynia biegów (która jest tym silniku 6 biegowa) nadaje się do długotrwałej jazdy w trasie? .. jest jedna opinia :) Jak duże przebiegi wytrzymuje ? Co ze spalaniem przy normalnej jedzie po asfalcie 100km/h .. takiej huski czy SWMa ? Czy są do tego silnika nowe części ? .. to już wiem :). https://www.motosati.pl/serwis/68/13 w raz z cenami Please.... zależy mi na tej wiedzy :) Tak w ogóle interwał wymiany oleju w tym silniku to 2tyś km. |
To nie jest ten dam silnik, chińczycy go pozmieniali i po mojemu zjebali. TE 510 Varese to była bardzo dopracowana jednostka, miałem kilka TE 510, 450 i 310 nigdy mnie nie zawiodły. Bardziej zbliżony do oryginału jest jednak w AJP. Tak przynajmniej twierdzi moj kumpel, które jest importerem AJP Italia.
|
Cytat:
Brak kopki to napewno. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |