|  | 
| 
 Wczoraj szukałem wątku ssaka po hasłach "snorkel" i "wasilczuk". Nie mogłem znaleźć. Daj choć namiary Waćpanie, zanim wyjedziesz ;). | 
| 
 dużo by opisywać. mam to w głowie na spokojnie-zima juz i tak więc się chyba nikomu bardzo nie spieszy przerobimy jakąś RD04 zrobimy dokumentację fotograficzną i zarzucimy opisa. po przeróbce można trójką/czwórką wjeżdzać w wodę po kierę. filtra powietrza starczy na dużo więcej bo nie będzie zapchany błotem piachem i trawą kto chętny? koszty materiału + napitoki ;) | 
| 
 Kij z pyłem nawet. W piątek tylne koło w rzece złapało mi korzeń i motur się zagrzebał. I weź tu sobie pomagaj przy wyciąganiu ciągiem silnika jak wlot powietrza zasysa ciecz... Ebuke by powiedział "maszakra"... | 
| 
 A ja troche z Wasilczuka na zlocie wyciągnołem i myśle o patencie nieustannie:Thumbs_Up: jak dobrze pamiętam to wsjo potrzebne do kupienia w sklepie instalatorskim lub castoramie za max 20-40 pln. | 
| 
 Na seryjnym filtrze? | 
| 
 Wieczny oni cię kitują , filtr od Urala 6x4 na plecy i elastyczne łącze do moto i zawsze będziesz nad powierzchnia wody( nawet przy wypychaniu) tylko długość  kominka musisz dobrać eksperymentalnie żeby nie wadził  o gałęzie podczas jazdy na stojaka a tak na marginesie jak ktoś ma tendencje do zatapiania sprzętów to polecam od enduro bo ten papierowy to nie halo po kontakcie z wodą, a tak olejek i po każdym wyjeździe mycie i smarowanie a jak się zapcha to maszyna staje , proste i sprawdzone | 
| 
 Cytat: 
 http://www.africatwin.com.pl/showpos...&postcount=103 | 
| 
 no ekstra, podoba mi się ale powiedz jak to  wygląda w życiu  tzn czy przy zdejmowaniu do mycia gąbki i nasączaniu nie ma problemów a potem z zakładaniem na  siatkę  ?  jaki koszt tego WRP ? | 
| 
 Pytam, bo dopiero co gąbkę se zafundowałem i chciałbym pozostać przy niej. Jak ją dobrze dotniesz to zakłada się łatwo i przyjemnie. Średnice są w sam raz. | 
| 
 Prawie fabryka , krew się nie leje przy zakładaniu ?ile i gdzie ten WRP?? | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |