|  | 
| 
 tak też dumałem ,ze własnie problem w tym ,że to przejściówka ;/ ale kawałek "trójkącika" ,płaskownika załatwi sprawę :) dzięki wszyskim !! | 
| 
 3 Załącznik(ów) | 
| 
 Ważne jest odsadka jak na zdięciu powyżej te 25mm,ponieważ jeżeli mocowanie będzie prosto to owy ARROW bedzie naparzał w obudowę tłoczków hamulców.  Wiem to z autopsji :D | 
| 
 jeszcze jedno pytanko - czy Db -killer ma może jakieś inne mocowanie niż te dwie standardowe śrubki ??  bo jakoś u mnie nie bardzo chce wyleźć ;/ podobno wersje z chomologacją mają dodatkowo jakieś mocowanie ,spaw??? tego nie wymacałem? a na siłe nie chce go szarpać.. bdw - fajnie mruczy :)nawet z db kilerem;) i jakby zbiera się lepiej :) | 
| 
 Nie nie ma - standard 2 śrubki. Wyciągaj gdy wydech jest zimny, może być opór ale minimalny - ja mam wersje bez homologacji. Zobaczysz jak mruczy bez kilera, teraz to pierdzi porównywalnie z oryginałem :) | 
| 
 Rwij śmiało on jest ciasno.Ja nawet nie mam wkręconych tych śrubek tylko mocno wbijam i siedzi, tylko raz wypadł ale to tak specjalnie gdy testowałem jak mocno trzeba mocować :D Kombinerkami raz za prawą część raz za lewą tej końcówki db killera :D Pozdro PS: chciałbym zobaczyć ten uśmiech gdy wystartujesz pierwszy raz bez db killera | 
| 
 Ja w Leo miałem tak mocno wciśnięty zaraz po zamontowaniu że nie szło go wyszarpać kombinerkami , musiałem wybijać przez otwór na śrubkę która go trzymała :P | 
| 
 Kurcze targają mną emocje czy zmieniać komin na leo/arrow czy zostać przy oryginale :/ | 
| 
 Powiem Ci że Leovince obok kanapy od Zeta , był najlepszym zakupem do Afry zaraz po paliwie oczywiście :) | 
| 
 A kto nie słyszał Arrowa Dakar bez BD killera w tunelu  - ten nic nie słyszał :D | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |