|  | 
| 
 Poznałem Iziego w Borku...będzie go brakowało, super gość...życie jest kruche... :( [i] | 
| 
 Hi, Erwin was telling me that he died Izi. We're sorry ... I do not know what to say then ... Suddenly the words escape ... dispersed in the throat .. Sincere condolences ... Please convey condolences to the Polish riders ... I do not know what to write in your fórumotokba Good ride it on roads in the sky! ------ Brasil | 
| 
 Zajrzalem na forum po weekendowej nieobecnosci, aby poprawic sobie poniedzialkowy nastroj.... Niestety nie bylo mi to dane. Jedyne co teraz czuje, to wielki zal. Nie wiem jak sie zbiore w sobie do konca dniowki. Zegnaj kolego | 
| 
 Choć nie znałem Iziego osobiście chciałbym przekazać kondolencje dla Rodziny i Przyjaciół. | 
| 
 [*][*][*]..... | 
| 
 współczucie dla bliskich... | 
| 
 Łzy lecą  mi na klawiaturę.Żegnaj. | 
| 
 dzisiaj rano wiadomość dostałem sms... wciąż to do mnie idzie. oglądnąłem zdjęcia z Borka gdzie widziałem Izydora po raz ostatni i jak to zwykle bywa w takich momentach tak trudno to ogarnąć. widać strasznie zaczęły psuć się niebiańskie maszyny... będziemy o Tobie pamiętać choć trudno będzie tu pisać. moje najszczersze kondolencje dla rodziny i najbliższych. matjas | 
| 
 Moje najszczersze kondolencje dla rodziny oraz bliskich... Jestesmy z Wami w tych trudnych chwilach... | 
| 
 .........cześć! Izi.......... | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |