![]() |
Jak wypada rozmiarowo do np. Shoei?
|
Cytat:
|
Próbowałem wczoraj wziąć motocykl do testów, padło na BMW ale liczyłem że będą mieli kask testowy i się zawiodłem, bo nie mieli. Teraz chyba już najwyższy czas aby sobie zakupić nowy kask, pewnie obecnego nie wyrzucę ale ma już kilka lat i może warto kupić coś nowszego. W zeszłym roku mierzyłem Schuberta e2 i mógłby to być taki kask , ale może warto popatrzyć na inne, co myślicie o shoei oczywiście w wersji szczękowej. Trochę będzie brakować daszka bo jazda do Czech byłaby tragiczna gdyby nie daszek
|
Cytat:
|
Ja czekam na jakiś nowy kask Bmw evo 8 lub Neoteca 4 :-) Schubert C5 byłby super gdybym brodą nie dotykał szczęki. No i zestaw głośników musi być wbudowany i mało wystający.
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka |
Neotec 2 już trudny do kupienia w rozsądnych pieniądzach i normalnym rozmiarze. Słyszałem że trójka jest równie dobra ale cena jest jaka jest..
|
Cytat:
|
Cytat:
Neotec mimo że wcześniej miałem Horneta od Shoei kompletnie mi nie siadł na łbie. |
Ceny są zawsze takie jakie są niestety, Syn miał neoteca dawno temu ale mnie nie podszedł wtedy, może teraz będzie lepiej i tylko w wariancie z indywidualnym dopasowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |