Cytat:
|
990 ta część motocykla miała mocno zabudowaną w przeciwieństwie do 1190. Tam hula wiatr i aerodynamiki leży i kwiczy. Myślę że te owiewki mogą faktycznie przekierować całkowicie strumień gorącego powietrza . Ale to tylko teoria
|
Cytat:
|
Przy tych osłonach puiga lub wings amortyzator dostaje całą temperaturę i podobno nie wyrabia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
7 Załącznik(ów)
Witajcie KTM - owcy :)
nie sądziłem że na stronie AT będzie wątek pomarańczowy :) Mam pytanie odnośnie mocowania gps ( mam 1090 r ) czyli to samo co 1190 i 1290. zamontowałem montane na poprzeczce z TT i niestety lipa dynda ustrojswem zajebiście, jest to kawał blachy powyginanej z poprzeczką alu i zamocowanie pod zegarami, te trzy śrubki, są tam gumki i tak to dynda, no lipa. :mur::mur::mur: Sztywność tego uchwytu pozostawia wiele do życzenia. O ile na asfalcie jak cię moge to w terenie dupa straszna. Coś polecicie ? miejsce mocowania bardzo mi odpowiada ale żeby było sztywno :) Jest ten oryginalny uchwyt, wygląda jakby lepiej ale nie wiem, i znalazłem w necie jeszcze SWMotech ale też jakiś taki dziwny. Poniżej maj bajk ( dzisiaj wygląda już trochę inaczej :) ) i fotki uchwytów |
Pochwal się lepiej jak wrażenia z jazdy. Oglądałem dziś na zywo 1290r i wciąż nie podoba mi sie. Za to do 1090r już na targach się slinilem. Jeśli musiałbym na coś zamienić moją natkę to wlasnie na 1090r
|
10 LAT jeździłem 800 ką gs-em. (dwie sztuki )
Zapragnąłem zmiany oczywiście jak wyszła afra ( nadal twierdzę że to piękny motocykl ) Jeździłem i DCT i bez i co i nicccc :( nie porwał mnie ten motocykl w ogóle, w tamtym czasie moja 800 ka była turbo wypasiona ( zawias TT ) więc o zmianie nie było mowy. do czasu kiedy kumpel mnie namówił na przejażdżkę KTM - em, brzydkie to jak kupa ale se myślę a co tam, i to właśnie było TOOOOO. Więc mam dziś KTM-a i jeszcze BMK-ę :) |
Będziesz sprzedawał ? Na razie pytam o 800GS :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |