|  | 
| 
 Szkoda że się nie ujawniłeś, bo miałbym z głowy siedzenia do gsa, które czekają na upgrade. Tak będę kolejny rok myślał aby je w jakiś sposób do Ciebie dostarczyć.  Ze spotkania najbardziej w głowie utkwiło mi zaproszenie do Archangielska. Mam też nadzieję że będzie lepiej niż w tym przypadku Tak na serio to najbardziej chciałbym aby znormalniała sytuacja na granicy. Nie mam problemu oczekiwać na wizę na tejże, ale organizacja wizy przed wyjazdem to w obecnej chwili dla nas droga przez mękę. Widać tak musi być, taki już ...... | 
| 
 Że tak zapytam, udało się komus nagrać tą prelekcję? | 
| 
 Cytat: 
 chociaż gdyby została ważność e-wizy tylko na 16 dni to kicha trochę na tak duży kraj... | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 4 Załącznik(ów) Chyba niestety nikt nie nagrywał. Ja tylko parę fotek strzeliłem... Załącznik 93833 Załącznik 93834 Załącznik 93835 Załącznik 93836 | 
| 
 Consigliero, nie tyle w glowie utkwilo ile padla komenda ze tam pojedziesz, wszyscy slyszelismy :D Dzieki za organizacje spotkania ! | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Pub Stajnia mi pasuje. Można też zagaić do CK Riders bo mają klub swój. Tylko proszę nie umawiajcie się na tygodniu. | 
| 
 Kielce :) mogą być i na tygodniu. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |