![]() |
Czasem się wzruszam oglądając takie motorki gotowe do działań. Pewnie wynika to z czasów kiedy w garażu oblepiony plakatami za gówniarza patrzyłem na te prospekty i marzyłem żeby móc je dotknąć. Nie wiem so się z mną stało, ale dziś żadne z nowoczesnych moto nie wywołuje u mnie emocji podobnych jak wówczas te na prospektach. Fajnie że dajesz tym motorkom szanse na drugie życie i że będą nadal cieszyć z jazdy :brawo:.
|
Nic się nie stało, to kwestia postrzegania, widzenia i potrzeby.
Jedni doceniają, dbają, utrzymują. Inni do śmieci i po nowe bo się świeci. Tak mam że im bardziej błyszczy nowym tym mniej nie interesuje. Nowoczesna bezpłciowość nafaszerowana gadżeto wspomagaczami uzupełniejącymi braki umiejętności u użytkowników jakoś mnie nie pociąga. Za to z przyjemnością jak bym miał okazję przejadę się manualną starszą motoryzacją. |
1 Załącznik(ów)
nie zawsze może być romantycznie - wracamy do 'prozy' XXI wieku :D
|
1 Załącznik(ów)
i na co to było ruszać?! w CRF łańcuch wytrzymuje 500 tyś km a tu marne 70 tyś km i już łapy pcha. mechaniki - naciągacze psia ich mać. gonić dziadów :mad:
|
Cytat:
Zgadzam się z tym w 100% |
Czy w tym gsr faktycznie trzeba było wyciągać/opuścić silnik dla wymiany łańcucha rozrządu? Czy dało się to jakoś obejść?
|
3 Załącznik(ów)
Cytat:
p.s. wlasnie dokrecilem ostatnia srube i wjezdza xt1200z tez na rozrzad bo cyrki sie dzieja okrutne i cos jest grubo nie halo :( |
Pisz co tam w superteresie się skiepściło
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Zegary ma fajne nie to co w CT zje...li, dużo nalotu ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |