![]() |
Pod 30 lat mu będzie i z pół miliona kilosów. ;)
|
Co do wieku - pełna zgoda,
Co do przebiegu - Takiemu za 40-50 kpln niekoniecznie. Wolałbym zadbane i serwisowane T4 to jakiejś nowej chujni, w której podstawowy serwis to 10 kpln, a tłoki pękają przy 200kkm, bo tak. |
Cytat:
Bardziej myślałem o czymś rozsądniejszym - za takie lata i taką kasę to wolę bujać się bez skutera ino z namiotem. |
Bardzo mało ludzi już wozi spalinowe skutery z tyłu kampera. To wyjątki.
Większość przesiada się na wszelkiej maści rowery/wozidła elektryczne. |
Cytat:
Ja natomiast lubię sobie strzelić dymka i powąchać trochę benzy podczas tankowania. |
Jak tak czytam to się zastanawiam czy jestem za młody czy być może wręcz przeciwnie.
|
Cytat:
Jesteś petrolnięty czy pierdolnięty... :haha2: |
Cytat:
Cytat:
i to i to - trzeba mieć choć trochę pierdolca aby nie odbiegać od wyznaczanych norm |
Cytat:
|
Nie koniecznie ochujał, za swoją Caravelke T4 położyłem w Monachium u oryginalnego Niemca 10 koła euri w 2015 roku. Od tamtego czasu przejechałem 850 tysiaków km bez najmniejszej awarii. Moim zdaniem każde zadbane, nie skręcone i należycie serwisowane T4 2.5 TDI jeśli to ma być auto na lata a nie na sezon, czy dwa odwdzięczy się niezawodnością i bez stresową jazdą. Oraz pozostawi sporo kasy w kieszeni bo koszty eksploatacji są bardzo niskie. Wszystko naprawialne i jest do kupienia najdrobniejsza część , karoseria z porządnej cynkowanej blachy, prosty trwały zawias. Jak Ci spasuje to montujesz szybką piątkę, robisz odpowiednie mapy i przy 2.3 obrotów masz 130 km/h przy spalaniu 7 litrów.
W obecnych czasach pewnie ortodoksyjnie brzmi szybka piątka :haha2:. Powodzenia |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |