Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Hyde Park > Elektoronika - poza motocyklowa

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 29.06.2018, 11:49   #1
szynszyll
 
szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Popapracie!
Posty: 4,516
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 5 dni 19 godz 46 min 0
Domyślnie MIO 480 się zwiesil

yo!

chcialem koledze z roboty wgrac nowa AM i podlaczylem MIO SPIRIT 480 do kompa. po odlaczeniu nawigacja zawiesza sie na takim ekranie jak na fotce. nie idzie dalej. po ponownym podlaczeniu komputer widzi zawartosc pamieci wbudowanej i karty SD. poczekalem az sie zupelnie rozladuje, uzywalem przycisku RESET - wszystko na nic. po wlaczeniu bez podpiecia do kompa na ekranie jest to co widac. mozna to jakos przeskoczyc?
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg 20180629_114508.jpg (604.6 KB, 5 wyświetleń)
__________________
buziaki
szynszyll jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 12:12   #2
dubel
 
dubel's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Krzyż Wielkopolski / Hjørungavåg (norwegia)
Posty: 2,569
Motocykl: Była Africa,KAT990,GS1200Adv, jest 1190 Adv. R
Przebieg: rosnący
dubel jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 21 godz 15 min 55 s
Domyślnie

Przytrzymales dluzej RESET?
__________________
Nie boj sie jutra, niech jutro obawia sie Ciebie!!!
dubel jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 12:18   #3
Emek
 
Emek's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Aug 2015
Miasto: Scyzortown
Posty: 2,780
Motocykl: CRF1000L+CRF450X+DR650+SR500
Przebieg: 35000
Emek jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 2 tygodni 2 dni 7 godz 10 min 54 s
Domyślnie

One ogólnie lubią się wieszać. Z mojego nie dało się korzystać bo w zasadzie więcej wisiał niż działał.
__________________
CRF 450X/ Yamaha SR 500/DR 650 - Dziadek
Emek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 12:23   #4
szynszyll
 
szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Popapracie!
Posty: 4,516
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 5 dni 19 godz 46 min 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał dubel Zobacz post
Przytrzymales dluzej RESET?
on ma Reset jako jedna z pozycji przelacznika: ON-OFF-RESET

guzika na szpilke jako takiego nie ma
__________________
buziaki
szynszyll jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 13:39   #5
dubel
 
dubel's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Krzyż Wielkopolski / Hjørungavåg (norwegia)
Posty: 2,569
Motocykl: Była Africa,KAT990,GS1200Adv, jest 1190 Adv. R
Przebieg: rosnący
dubel jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 21 godz 15 min 55 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał szynszyll Zobacz post
on ma Reset jako jedna z pozycji przelacznika: ON-OFF-RESET

guzika na szpilke jako takiego nie ma
To jebnij nim o sciane lub podloge
__________________
Nie boj sie jutra, niech jutro obawia sie Ciebie!!!
dubel jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 14:28   #6
szynszyll
 
szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Popapracie!
Posty: 4,516
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 5 dni 19 godz 46 min 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał dubel Zobacz post
To jebnij nim o sciane lub podloge
tak sie pewno skonczy dawno temu byl taki sposob na rozkodowywanie kaseciakow samochodowych blaupunkta, ze sie je do zamrazalnika wkladalo na cala noc moze to jest sposob
__________________
buziaki
szynszyll jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 20:23   #7
Mallory
 
Mallory's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Poznan
Posty: 989
Motocykl: RD04
Przebieg: kto wie
Galeria: Zdjęcia
Mallory jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 5 godz 11 min 22 s
Domyślnie

a nie ma jakiegoś zwarcia na porcie usb... wygląda jakby MIO wykrywał napięcie na kablu danych... wtedy wchodzi w tryb podłączenia do komputera jak większość urządzeń,...
Czerwony 5V, Biały/Żólty Dane, Zielony Dane, Czarny Masa
__________________
Marcin
FB: FACEBOOK
Mallory jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 20:29   #8
szynszyll
 
szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Popapracie!
Posty: 4,516
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 5 dni 19 godz 46 min 0
Domyślnie

psikne kontaktem zasadniczo juz kumplowi sprezentowalem nieuzywanego xcovera3 bo na co ma lezec w szufladzie. kolega jeszcze ortodoksyjny i ma zwykly telefon. moze ten xcover Go natchnie i sie przerzuci na 'telewizorek'.
__________________
buziaki
szynszyll jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.06.2018, 20:55   #9
Fizolof


Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wrocław
Posty: 454
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Fizolof jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 3 dni 17 godz 39 min 22 s
Domyślnie

Spróbuj inny kabel USB, na niektórych, zwłaszcza długich może nie wykrywać poprawnie urządzenia. Miałem tak z GoPro, na długim kablu tylko się ładował, na krótkim /oryginalnym/ natomiast przechodził w tryb danych /i przy okazji się ładował/.
Fizolof jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.