|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.02.2021, 19:36 | #611 |
|
|
22.02.2021, 19:47 | #612 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 1 dzień 4 godz 56 min 33 s
|
Na granicy w Osinowie żywego ducha czyli bez zmian. Wirus pogonił wszystkich, można jeździć po billige Zigaretten.
22.02.2021, 21:54 | #613 |
Gość
Online: 0
|
Co do szczepienia to ono nic ni daje w kwestii poruszania się. Szczepienie chroni wyłącznie osobę zaszczepioną (i to w jakichś 80%), ale ona nadal potencjalnie może być nosicielem wirusa i zarażać innych.
|
23.02.2021, 00:28 | #614 |
W chwili obecnej jest taki rozpierdol, że spokojnie można wydrukować sobie w domu wynik testu i jebnąć dwie pieczątki z punktu pieczątkowego pt. Piecżatki W Godzinę.
I co z tego, że nielegalnie... NIKT za granicą nie jest w stanie tego zweryfikować. Nie żebym namawiał ale może to jako wpłynie na Wasze rozterki. Mogę pokazać jak wygląda oficjalny test. Mój 11 latek wyprodukuje coś takiego jak go uprzejmie poproszę. Niestety będzie to pewnie tyle samo warte. Teściowa na wilię nie czuła smaku barszczu. Uparta była to dopiero za trzecim razem wyszedł jej pozytyw. m
23.02.2021, 07:41 | #615 |
Zakonserwowany
|
Arti, nie ma żadnego papierka potwierdzającego szczepienie, pracuje na oddziale intensywnej terapii i anestezji.
https://dziennikustaw.gov.pl/D2021000033601.pdf nic z tego nie rozumiem, czyli można wrócić z testem wykonanym w PL bez obowiązku odbycia kwarantanny ? Test na powrocie będzie już nie ważny bo w 48 godzin nie dam rady zrobić trasy do IT i wrócić ? Mowa o wyjeździe w celach związanych z działalnością, PKB 49.41.Z .
23.02.2021, 07:44 | #616 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 1 dzień 4 godz 56 min 33 s
|
Majtasie nie kpij z wladzuchny która bohatersko pokonuje pandemię. Są przepisy I basta i trza się ich trzymać .
Ps. Mógłbym poprosić taki test od 11 latka? Do Hiszpanii mnie ciągnie znowu
23.02.2021, 07:59 | #617 | |
Gość
Online: 0
|
Cytat:
https://www.nrk.no/norge/sa-lett-er-...est-1.15338240 |
|
23.02.2021, 10:25 | #618 |
Mówie o tym
https://images.app.goo.gl/U1GJcsVrDcKrckrRA Wszyscy moi znajomi ktorzy dostali legalnie szczepionke ( nie dotyczy tych ktorzy sobie ja załatwili poza kolejką) dostaja ten kwitek bo tam jest data i co ważne seria szczepionki bo druga dawka w teorii powinna byc z tej samej serii. |
|
23.02.2021, 10:29 | #619 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Taki kwit to nie problem, nawet z oryginalnymi numerami serii. Do załatwienia szybciutko. Jako że cebulaki tym handlują i jak wspomniał Dubel już się nawet w Norge na tym pokapowali to ma krótkie nóżki. Nie wierzę że ktoś przy zdrowych zmysłach będzie to honorował w takiej formie. Centralna baza danych to miałoby sens.
|
23.02.2021, 10:51 | #620 |
ALE NIE MA CENTRALNEJ BAZY DANYCH EMEK....
i dopóki tego nie będzie każdy papier się nada... popatrz na to co ja dostałem, gdzie wpis do systemu... chcecie mi powiedzieć, że straż draniczna Norge jest w stanie z pały na przejściu zweryfikować autentyczność tego co poniżej? lub straż na granicy CZ? może. może się nie znam.
|