Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.12.2019, 19:55   #97
Poncki
 
Poncki's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Posty: 2,685
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
Poncki jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 godz 13 min 6 s
Domyślnie

Pytacie jak to zrobić?

Najważniejsza jest kapusta.
Musi być wyrazista, ale nie może być zbyt kwaśna.
Bigos powinien być kilka razy gotowany i schładzany.
Musi też swoje odstać.
Dodatki każdy dobiera po swojemu.
Jak jest coś z mięs to mięso, a jak śliwka wpadnie to też dobrze.
Niektórzy dają wino.

IMG_20191218_191110.jpg
Poncki jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem